WEBSITES

Voorbeeld website
virtuePHOTO
Voorbeeld website
Chameleon Travel Africa
Voorbeeld website
GRIJStinten

Een website bouwen is een langdurige klus waarbij goed nagedacht moet worden (zeker als je hem zelf bouwt) over een aantal zaken: wat is je product, wat is je doelgroep,  hoe wil je jouw bedrijf laten zien, welke kleur en welk lettertype past daarbij? En welk logo? Deze en nog een heleboel andere zaken maken dat je zeker kritisch moet zijn, maar ook dat je een beetje je eigen gevoel volgt. Ikzelf bijvoorbeeld vind niet alle trendy dingen leuk, dus die volg ik dan ook niet. Ik wil mezelf laten zien in de dingen die ik maak, dus zeker ook in mijn websites.

 

Ik heb meerdere websites gebouwd waaronder een webwinkel. VirtuePHOTO, GRIJStinten en Chameleon Travel Africa (zie ook de reclame hieronder) zijn online. Op alle websites streef ik naar duidelijkheid; het navigeren moet simpel zijn. Je wilt laten zien wat je in huis hebt en wel zo helder mogelijk. Los van wat anderen vinden dat 'in' is, bepaal ik zelf of een website bij mij past. Uiteraard houd ik rekening met de wensen van de ander als ik een website in opdracht bouw.

 

En dan is er nog de blog. Ik heb 24 blogposts geschreven en die zijn te lezen op mijn website GRIJStinten. Die site wordt op dit moment niet verder aangevuld want er gaat me iets teveel tijd in zitten. Ik heb het geprobeerd en vond het enorm leuk om te doen, maar voorlopig houd ik me vooral bezig met virtuePHOTO. De eerste blog op deze website is in de maak;-)